ALS - Anders Lindberg städservice ALS - Anders Lindberg städservice
      

Trappstädning

De flesta av våra kunder väljer veckovis rengöring av golvytor och dörrglas. För stengolv använder vi oss av kvalitetssåpa Steinfix 60 som är skonsam både mot golvmaterialet, miljön och vår personal. Vi brukar också använda Grumme Grönsåpa som doftar ljuvligt rent och fräscht i trapporna!

En del kunder väljer att ha städning varannan vecka under sommaren, då många grannar är bortresta på semester. Det blir ju inte heller lika smutsigt på sommaren som på vintern. De kunder som vill ha fräscht lite oftare brukar föredra att vi städar två gånger per vecka under vinterhalvåret.

Utöver grundstädningen av golvytor gör vi givetvis annan städning i trapphusen om så önskas. Det kan vara allt från dammtorkning av lister, paneler och lampor till avfläckning av väggar, städning av tvättstuga etc. med varierande periodicitet.

För dammsugning av större entrémattor använder vi oss av proffsdammsugare med HEPA-filter, som effektivt renar utblåsluften från dammpartiklar.

 

 

 

 

 
ALS - Anders Lindberg Städservise ALS - Anders Lindberg Städservise
     2007©ALS | Anders Lindberg Städservice | Frejgatan 6, 114 20 Stockholm | 08 612 16 51 | 0702 06 10 82 | info@lindbergstad.se