ALS - Anders Lindberg städservice ALS - Anders Lindberg städservice
      

Trädgårdsskötsel

Vi har i dagsläget ett tiotal kunder i Stockholms innerstad där vi även jobbar med trädgårdsskötsel. Det kan vara allt ifrån plantering av buskar, perenner eller sommarblommor, vattning och ogräsrensning. Vi klipper gräsmattor och trimmar kanter vid behov. Det går även att få hjälp med klippning av häckar och buskar samt enklare beskärning av träd.

På hösten räfsar vi löv och gör iordning din trädgård inför vintern. Kanske vill du att vi planterar vi tulpaner, krokus och narcisser så grannarna har något fint att se fram emot till våren!

Om du tycker att din trädgård ser trist eller vildvuxen ut kommer vi gärna med förslag på förändringar! Vi har bl.a. renoverat en 1920-talsträdgård på Artillerigatan samt en förgård på Pontonjärgatan med mycket gott resultat!

Just nu arbetar vi för andra året med parkskötsel åt Kvarteret Demonstrationen vid Karlaplan. Sakta men säkert börjar den barockinspirerade trädgården återfå sin glans från 1930-talet då den anlades!

 

 

 

 

 

 
ALS - Anders Lindberg Städservise ALS - Anders Lindberg Städservise
     2007©ALS | Anders Lindberg Städservice | Frejgatan 6, 114 20 Stockholm | 08 612 16 51 | 0702 06 10 82 | info@lindbergstad.se